skip to Main Content

Johannes Nieminen

Myyntijohtaja, LKV, LVV, KiAT

Myyn asuntosi. Vuosien kokemus hyvinkin erityyppisistä asunnoista ja kiinteistöistä mahdollistaa laajan asiakaskannan ja tehokkaan myynnin. Toimialueeni on pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta olen myynyt mm. kesämökkejä Päijät-Hämeestä ja loma-asuntoja Espanjasta. Asiakastyytyväisyys on merkittävä mittari ja juuri siksi minun ei ole juuri tarvinnut tehdä maksullista markkinointia siihen, että saisin hankittua asuntoja myyntiin. Pystyn siis panostamaan sinun asuntosi myyntiin.

Lukuisat vuodet kiinteistönvälityksessä ja jo sadat asuntokaupat pääkaupunkiseudulla ovat osoitus onnistumisesta. Tätä työtä ei voi jatkaa kauan, jos ei tee kauppaa. Suositusten myötä minulla pyörii kokoajan uusia myyntikohteita. Se on alan edellytys.

Aloitin kiinteistönvälityksen tv:stä tutusta firmasta, josta jo nopeasti siirryin valtakunnalliseen ketjuun. Vedin siellä omaa myyntitiimiä, joka keskittyi Vantaan alueen asuntokauppaan, mutta aluerajoja ei ollut. Hetken aikaa olin töissä muissa tehtävissä – pyydettiin avuksi -, jolloin tein kiinteistönvälitystä sivutoimisesti työn ohessa. Sieltä siirryin yritykseen, joka myi tuolloin asuntoja ulkomailta, mutta halusi myynnin johtoon henkilön, jonka tehtävänä oli rakentaa asuntokauppakuvioita kotimaan markkinoilla. Tällöin siirryin tekemään enemmän työtä Helsingin asuntomarkkinoilla.

Nyt yli vuoden ajan olen toiminut Estacon Oy LKV:n myyntijohtajana. Toimistomme on Helsingin Vartiokylässä, mutta toimimme koko pääkaupunkiseudulla. Tätä kautta erikoistuin entistä enemmän uudistuotantoon, sillä yhteydessämme toimii rakennuttaja. Se on myös syy, miksi minun palveluni poikkeavat tavanomaisesta. Pystyn tarjoamaan hyvin paljon tietoa rakentamisesta ja remontoinnista – jotain sellaista, jota normivälittäjä ei todellakaan tiedä.

Olen LKV-pätevä. Se on minun mielestäni ehto sille, että alalla pärjää. Ainakin, niin ettei olla oikeudessa vain siksi, että välittäjä kertoo keskittyvänsä vain myymään. Hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee myyntityön lisäksi, lain ja asetukset, rakennustekniikkaa, kaavoitusta ja taloudellisia asioita. Näissä olen haka!

Myyn asuntosi kantakaupungista tai mistä tahansa pääkaupunkiseudulta. Aluetuntemukseni on erinomainen, asun itäisessä kantakaupungissa, olen asunut eripuolilla Vantaata ja ollut mukana kuntapäättäjänä. Tiedän alueet ja niiden erityispiirteet. Jos sinulla on isompi tontti, niin voimme myydä määräosan tai -alan ja pohtia rakentamista.

En takuulla ole kallein enkä halvin välittäjä. Olen tulosten tekijä. Myyjälle tärkeintä on, että homma sujuu ja lopputulos on oikea. Älä jätä arvokkaan omaisuutesi myyntiä aloittelijalle tai sille, joka lupaa maat ja mannut ilman perusteita. Minä perustelen, niin sinulle kuin ostavalle asiakkaalle.

Soita heti: 045 869 6810

Instagram