skip to Main Content

Myymässä?

Olen myynyt satoja asuntoja pääkaupunkiseudulta, joten tiedän mitä teen. Välityspalveluni on hyvin kattava kokonaisuus, jossa huomioidaan jokaisen asunnon erityispiirteet.

Välityspalvelu sisältää aina seuraavat:

 • Maksuton hinta-arvio, joka ei vielä sido sinua mihinkään
 • Markkinointisuunnitelma
 • Ammattivalokuvaajan ottamat valokuvat
 • Laadukas pohjapiirros
 • Isännöitsijäntodistuksen tilaus ja selvitystyö
 • Ilmoitukset Etuovessa ja Oikotiellä
 • Facebook-markkinointi
 • Myyntiesite
 • Yksityisesittelyt sekä yleisesittelyt joka toinen viikko
 • Tarjousneuvottelut – myös sähköisesti
 • Kattava, laadukas kauppakirja

Tarjolla myös virtuaaliesittelyt, kopterikuvat, videot, stailaus, mastokuvat, virtuaalinen stailaus, 3d-pohjapiirrokset ym. Kontaktiverkostoni avulla selvitän remonttikustannukset ja tarvittaessa myös tekijät. Kysy palveluista.

Tilaa ilmainen arvio

Täytä lomake ja tilaa ilmainen arviokäynti. Saat tiedot asuinalueesi toteutuneista kauppahinnoista ja markkinatilanteesta. Ilmainen suullinen arvio ei sido sinua mihinkään, mutta antaa varmasti arvokasta tietoa asunnon myynnistä.

Soita: 045 869 6810

  Ostamassa?

  Kauttani saat apuja asunnon tai kiinteistön ostoon. Selvitän remonttikustannukset ja kilpailutan palvelut. Rakennushankkeissa selvitän eri vaihtoehtoja. Hyödynnä ostotoimeksiannnon mahdollisuudet!

  Palveluhinnasto

  Jokainen myytävä kohde edellyttää erilaista työtä ja sitä on tehty jo vuosia etukäteen, jotta tulokset ovat hyvät. Välityspalkkio perustuu velattomaan kauppahintaan ja kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Palveluhinnastoon nojautuen määritän jokaiselle myytävälle kohteelle sen edellyttävän hinnan – kysy ajankohtaista tarjousta!

  Asunto-osakkeet

  Asunto-osakkeissa ja tonteissa välityspalkkio on 4,3 % + markkinoinnin aloitus 300 €. Minimipalkkio toteutuneessa kaupassa on 3500 € + aloituskustannukset 300 €.

  Asunto-osakkeen arviokirja 400 € + asiakirjakulut. Mikäli tarvitset pelkän kauppakirjan, niin sekin onnistuu 350 € + asiakirjakulut.

  Arviokäynti on maksuton.

  Kiinteistöt

  Kiinteistöissä pl. tontit, välityspalkkio on 4,9 % + markkinoinnin aloitus 300 €. Minimipalkkio toteutuneessa kaupassa on 3 500 € + aloituskustannukset 300 €.

  Kiinteistön arviokirja 600 € + asiakirjakulut. Mikäli tarvitset pelkän kauppakirjan, niin sekin onnistuu 500 € + asiakirjakulut. Autan myös muissa kiinteistökaupan asioissa.

  Arviokäynti on maksuton.

  Muut palvelut

  Asunnon vuokraus on yhden kuukauden vuokra + arvonlisävero. Asiakirja- ja kuvauskulut toteutuman mukaan.

  Ostotoimeksiannoissa välityspalkkio on 3 % + asiakirjakulut toteutuman mukaan.

  Muut asiantuntijapalvelut 135 – 195 €/h, mutta aina voi kysyä tavanomaista neuvoa puhelimitse tai sähköpostitse enkä siitä laskuta mitään.

  Omistatko tonttimaata?

  Kysy mahdollisesta rakennushankkeesta. Löydän yhteistyöverkoston kautta potentiaaliset toteuttajat. Isompi tontti, johon pystyy rakentamaan useamman asunnon, kiinnostaa minua. On mahdollista, että yksi asunto tulee sinulle ja loput myydään. Kaikki riippuu kokonaisuudesta.