skip to Main Content

Uusi kiinteistönvälitykseen liittyvä blogi

Olen ollut mukana kiinteistönvälityksessä yli seitsemän vuotta ja tehnyt jo satoja asuntokauppoja. Aloitin silloin kun ei pitäisi, eli vuonna 2013, jota seuraava vuosi oli asuntokaupan osalta aika synkkä. Tämä ala on siinä mielessä erikoinen, että uusi asuntomyyjiä tulee ja menee. Aika harva pysyy alalla edes vuotta, jotkut tippuvat pois ensimmäisten kuukausien aikana. Näin oli käydä myös itselleni, mutta päätin toisin. Minusta tulikin menestyvä välittäjä.

Blogia pidin aktiivisesti vuosien 2004 ja 2010 välillä. Se oli harrastus, joka hiljalleen unohtui. Aiheet olivat monipuolisia, mutta aika paljon keskitytiin yhteiskunnallisiin asioihin ja päädyinkin Vantaan kaupunginvaltuustoon kunnallisvaaleissa syksyllä 2008. Kunnallisissa luottamustehtävissä meni kymmenen vuotta. Sain kontakteja ja toisaalta myös paljon tietoa asioista, jotka sivusivat kiinteistönvälitystä. Esimerkiksi rakentaminen ja kaavoitus. Samalla sain ehkä vaikutettua johonkin.

Nyt viimevuosina olen oikeastaan ihmetellyt missä ovat alaan liittyvät blogit? Eivätkö blogit ole enää kiinnostavia? Varmaan osittain aika on ajanut niiden ohitse, mutta toisaalta ammattitaitoon kuuluu myös aihepiirin analysointi. Tähän blogi on oivallinen työväline. Tänä päivänä tuntuu siltä, että hehkutetaan vain menestystä, vaikka välillä epäilyksen pilvi osuu kohdalle. Myös niitä ikävämpiä asioita pitää osata käsitellä. Itse olen menestynyt hyvin ja olen jaksanut alalalla, jossa jokainen päivä voi olla hyvin erilainen kuin oli odotus. Aikataulut voivat muutua hetkessä. Pidän työstäni ja paneudun asioihin. Sen tulee näkemään myös tätä blogista.

Ollaan kuulolla!

 

Helsingissä 11.5.2020

Johannes Nieminen, 045 869 6810

This Post Has 0 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *